Om oss

Om oss

 

Vi på Irisindra Hälsoutbildningscenter är utbildade och tränade på Kilden i Köpenhamn i Healingmassage och samtal. 

 

Iris för att se och bli sedd.

Indra för att du är den främste i ditt liv. 

Kate Andersson, 076-393 86 55

 

Jag bor i en liten ort som heter Hyssna ca 5 mil utanför Göteborg. För ca 20 år sedan kom jag till en punkt i livet där allt kändes meningslös och det var en tuff period i mitt liv. Jag började mer och mer ifrågasätta allt och hela systemet som vår värld är uppbyggd på.

 

Jag tycker inte alls om alla dessa ramar och regler som vi människor ska vara i och jantelagen är inget för mig, samt att jag vill att hela människan ska vara i fokus, där kommer mitt intresse in för det alternativa, se till orsakerna och inte bara till symptomen.

 

I flera år har jag fått det sagt till mig att jag måste börja med healing, men det lockade mig inte, och åren gick, tills jag en dag i februari 2011 såg en reklamannons som jag drogs till. Det var en annons från Kilden i healingmassage. April 2011 var jag på grundutbildningen. Efter den kursen var jag såld på denna massageform så jag bestämde mig för att gå hela utbildningen till healingmassör och samtalsterapeut.

 

Utbildningen på Kilden var otroligt lärorik, den gick även väldigt djup i min egna personliga utveckling.

 

Kärleksfulla hälsningar,

Kate Andersson

Irisindra Hälsoutbildningscenter och Må gott massage & friskvård

Catarina Bäckstrand, 070-603 88 33

Jag är uppvuxen i Norrhult, ett litet samhälle mitt i Småland. Jag har två underbara flickor och när deras pappa fick cancer 2005 väckte det existentiella frågor från ungdomen till liv. Jag har läst medie- och kommunikationsvetenskap vid Linnéuniversitet i Växjö och har jobbade med detta inom kommunal verksamhet. Det ledde i sin tur in på ledarskap och en längre ledarskapsutbildning, och stresshantering för Lars-Eric Uneståhl och Metamedicin för Susanne Billander.

 

Påsken 2011 började jag på Kilden och träffade där Kate Andersson och Laila Nilsson (som var med och startade Iris utbildningar 2014) för första gången. För mig är Kildens utbildning ett starkt möte mellan västerländsk och österländsk kunskap. Upptäckten av hur kombinationen massage, meditation och samtal tar hänsyn till kropp, känslor och tankar gjorde mig helt enkelt mer medveten – på ett djupare plan – om vad som skapar spänningar i kroppen.

 

Jag har lärt mig att förstå, acceptera och uppleva att kroppen minns sånt som vi vill glömma.

Successivt har min kropp börjat frigöra sig från gamla spänningar.

 

Ljusa hälsningar,

Catarina Bäckstrand

Irisindra Hälsoutbildningscenter och entirety ab