En kortare kurs i Kropp en talar till dig

Kroppen talar till dig: fokus benen

Du är en av oss och vill du ta del av den information som din kropp redan bär på. Tillsammans är vi en växande skara ökar vår kunskap och förståelse om hur psyket är kopplat till kroppens olika delar. Vi blir helt enkelt bättre och bättre på att lyssna när kroppen talar till oss.  


Du har antagligen redan tagit del av gratisintroduktionen och vill gå direkt vidare till den kortare kursen av Kroppen talar till dig med fokus på benen. Välkommen att KLICKA HÄR.

Om du ännu inte tag del av gratisintroduktionen där vi fokuserade på en övergripande beskrivning av kroppens indelning och hur kroppen är knuten till psyket - då har du möjlighet att göra det här och nu genom att klicka på rutan med texten Introduktionskurs.

 Nu har du en ökad förståelse för t ex din kropps spänningar och att det bakom varje spänning finns en händelse, att du kan lära dig att förstå varför och att förstå sambandet mellan kropp och psyke. Du har nu en ökad förståelse för hur mötet mellan kropp, tanke och känsla kan öppna nya energibanor där energi och rörelse kan flöda friare i kroppen och att det därmed kan hända något nytt som inte går att uppfatta när de är åtskilda. 


Vi tror att detta gav dig blodad tand och att du vill se fortsättningen. Den kortare kursen i Kroppen talar till dig där fokus ligger på benen - från fötterna och upp till höfterna. Klicka på rutan nedan med texten: En kortare kurs i Kroppen talar till dig med fokus på benen.
 


Om du utan att tvekan känner att detta verkligen är något för dig då kan du självklart hoppa över den kortare kursen, med fokus på benen och i stället välja den längre kursen i Kroppen talar till dig. Här ingår alla kroppens olika psykiska områden från fötterna upp till huvudet. Här ingår självklart även benen.

 

Efter den stora (längre) kursen i Kroppen talar till dig kommer du, genom en ökad kunskap och förståelse om hur psyket är kopplat till kroppen, bli generellt bättre på att lyssna och på så vis ta del av den information som din kropp redan bär på. Du kan även fortsätta att utbilda dig till Healing- och avspänningsmassör eller Healing- och andningsterapeut. Då får du tillgodoräkna dig den längre av kurserna ovan. 


Välkommen att bli en av oss!

Catarina Bäckstrand

Kate Andersson