Gratis introduktion till Kroppen talar till dig

Kroppen talar till dig: Gratis introduktion

Vill du ta del av den information som din kropp redan bär på?

Då är du en av oss. En växande skara människor som vill få en ökad kunskap och förståelse om hur psyket är kopplat till kroppens olika delar. Vi vill helt enkelt bli bättre på att lyssna när kroppen talar till oss.  


Föreställ dig att du förstår din kropp, att du kan lyssna på och tala med den. Bakom varje spänning finns en händelse. Om du får ont i kroppen kan du lära dig att förstå varför, förstå sambandet mellan kropp och psyke.

När så mötet mellan kropp, tanke och känsla uppstår öppnas nya energibanor upp och energi och rörelse flödar friare i kroppen. Det kommer att hända något nytt som inte går att uppfatta när de är åtskilda från varandra. 

 

Här kan du ta del av en kortare gratis introduktion till Kroppen talar till dig. Här har vi fokus på den övergripande beskrivningen av kroppens indelning och hur kroppen är knuten till psyket. För att ta del av kursen - klicka på rutan nedan med texten: Länk till introduktionskursen. 

Om detta gav dig blodad tand och du vill se om du ska fortsätta så finns även en kortare kurs i Kroppen talar till dig där fokus ligger på benen - från fötterna och upp till höfterna. Klicka på rutan nedan med texten: En kortare kurs i Kroppen talar till dig med fokus på benen.
 


Om du utan att tveka känner att detta verkligen är något för dig kan du välja den längre kursen i Kroppen talar till dig. Här ingår alla kroppens olika psykiska områden från fötterna upp till huvudet. Här ingår självklart även benen.

 

Efter den stora (längre) kursen i Kroppen talar till dig kommer du, genom en ökad kunskap och förståelse om hur psyket är kopplat till kroppen, bli generellt bättre på att lyssna och på så vis ta del av den information som din kropp redan bär på. Du kan även fortsätta att utbilda dig till Healing- och avspänningsmassör eller Healing- och andningsterapeut. Då får du tillgodoräkna dig den längre av kurserna ovan. 


Välkommen att bli en av oss!

Catarina Bäckstrand

Kate Andersson